Agjencioni i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë merr Mirënjohje

Agjencioni i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë- MEA merr Mirënjohje nga Ministria për Kulturë ,Rini dhe Sport- Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës, për Projektin të financuar nga Banka Botërore për renovimin në Efiçiencë të Energjisë në 30 objektet publike në të cilat investime bëjnë pjesë edhe objektet e Arkivave.