Lajme

 • Agjencioni i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë merr Mirënjohje

  Agjencioni i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë- MEA merr Mirënjohje nga Ministria për Kulturë ,Rini dhe Sport- Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës, për Projektin të financuar nga Banka Botërore për renovimin në Efiçiencë të Energjisë në 30 objektet publike në të cilat investime bëjnë pjesë edhe objektet e Arkivave.

  22 Mars, 2021
 • Çertifikohën 53 auditorë të energjisë

  Prishtinë, 24.02.2021 – Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Muharrem Nitaj, rektori i Universitetit të Prishtinës (UP), Naser Sahiti dhe Drejtori i Agjencionit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë (AKEE), Arsim Kuliqi, sot kanë ndarë certifikatat e auditorëve të energjisë. Ministri Nitaj njoftoi se janë trajnuar 53 kandidatë, por në pa mundësi që të jenë të pranishëm të gjithë kandidatët për shkak

  24 Shkurt, 2021
 • Vizitë në EuroElektra – SHQIPËRI

  Stafi i AKEE-së vizituan ndërmarrjen inovative EuroElektra në Shqipëri. EuroElektra është njëra ndër Kompanitë më te furnizuara në rajon sa i përket produkteve solare. Që prej vitit 2010, kompania “EuroElektra” është e specializuar në tregtimin me shumicë dhe pakicë të gamës së plotë të materialeve elektrike: civile dhe industriale. Portofoli i produkteve mbulon edhe sektorë të rëndësishëm

  23 Dhjetor, 2020
 • Vizitë në Agjencin për Efiçiencë të Energjisë në Shqipëri

  Agjencia e Kosovës për Efiçiencë të Energjisë zvillojë vizitë pune në Agjencin për Efiçiencë të Energjisë në Shqipëri. Gjatë kësaj vizite u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit në mes të dy Agjencive. Gjithashtu u shpërndanë Çertifikatat e MVP-së për stafin e AEE-së të mbajtur gjatë muajit Maj në menyrë virtuale. Në takim u diskutua edhe për

  22 Dhjetor, 2020

Foto Galeria

Video Galeria

Efiçienca e Energjisë

Promotional video campaign conducted for 87 renovated buildings in the implementation of energy efficiency measures in public buildings in Kosovo.

Efiçienca e Energjisë - MASAT E KURSIMIT

Kampanja promovuese e realizuar për 87 objektet e renovuara ne zbatimin e masave te Eficiences se energjise ne ndertesat publike në Kosovë.

Partnerët

Mbështetur nga